www. chirialba.ro

Despre INTERMEDIA Alba Iulia


Despre NOI !


Agentia Imobiliara INTERMEDIA Alba Iulia
, este o societate imobiliara privata infiintata inca din 1998, specializata in furnizarea serviciilor de intermediere si consultanta imobiliara, intr-o permanenta perfectionare si specializare. 


INTERMEDIA ... de  25 ani ! ... facem imobiliare impreuna !!! ...

Suntem dedicati si experimentati in intermedieri imobiliare, Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Garsoniere, Apartamente, Vile, Case, Terenuri intravilane si extravilane, Spatii de Birouri, Depozite si Comerciale, Hale.


Misiunea noastra


Suntem convinși că educația continuă este cheia succesului, de aceea toți brokerii noștri sunt absolvenți ai școlilor in domeniu.

Ei participă constant la traininguri de specialitate ce au ca scop profesionalizarea în domeniul imobiliar, aducând astfel un plus de valoare serviciilor oferite.

Știm că respectul clienților noștri vine din respectul pe care îl avem față de valorile noastre:


Responsabilitate;

Profesionalism și expertiză;

Construirea de relații bazate pe valori umane și profesionale;

Sinceritate si franchete ;

Empatie.

Pe lângă respectul oferit, consideram că Siguranta si Confidentialitatea într-o tranzactie imobiliară sunt prioritare.


Viziunea noastră

Suntem conștienți de imaginea pe care agențiile imobiliare o au în ochii publicului larg și tocmai această imagine dorim să o schimbăm prin nivelul calitativ al serviciilor prestate de catre noi.

În viziunea noastră serviciul imobiliar nu inseamnă doar intermediere, de aceea oferim clienților noștri și consultanța necesară, pentru a le asigura confort în luarea unei decizii corecte.


NE PLACE SA DEPASIM ASTEPTARILE CLIENTILOR NOSTRII